Combi-ticket Netwerksamenkomst & Swinging Nighttrain

40
Persoonlijke info

Bedankt voor uw bestelling.

U ontvangt een e-mail met instructie voor uw betaling. Zodra uw betaling binnen is, sturen wij uw tickets naar het door u opgegeven adres. Mocht u binnen 1 werkdag geen e-mail ontvangen hebben, kijkt u dan voor de zekerheid uw spambox in. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen, dan sturen wij deze per omgaande naar u toe.

Asante | Hartelijk dank!

nes education society: Pamoja Daima

Totaalbedrag: €40

 

Vrijdag 19 mei a.s. kunt u er bij zijn:
de unieke samenwerking tussen top-vakmensen op het gebied van jazz, blues en andere muziekstijlen en jongeren: de Swinging Night Train, voorafgegaan door een unieke netwerksamenkomst, waarvoor wij een spreker over inspirerend ondernemen en ontwikkeling hebben uitgenodigd.

Wie die spreker zal zijn vertellen we u zodra de naam definitief bekend is.
In ieder geval zijn die Imca Marina (schrijfster, zangeres, ambtenaar van de burgerlijke stand in het groningse Oldambt en voorvechtster van mensenrechten) en Berget Lewis (zangeres bekend van o.a. de Ladies of Soul).

Met deze unieke combinatie van sterren en sprekers openen wij het derde Ot & Sien Festival in Twisk, dat van vrijdag 19 t/m zondag 21 mei 2017 zal worden gehouden. Via de netwerksamenkomst en Swinging Night Train, vragen wij speciale aandacht voor de ontwikkeling van scholen en hernieuwde aandacht voor het ambacht in zijn algemeenheid.

U kunt nú combi-kaarten bestellen voor de speciale prijs van € (prijs). 

De opbrengst van deze combi-kaarten komt ten goede aan de nes education society. Het Ot & Sien Festival is geboren uit de behoefte om het ambacht weer onder de aandacht te brengen. Het initiatief wordt gedragen door o.a. de Rabobank West-Friesland, de gemeente Medemblik, het Clusius College, het Horizon College, het Prins Bernhard Fonds en de Holland Media Combinatie.

Naast de netwerksamenkomst en de Swinging Night Train op vrijdag 19 mei zal op zaterdag 20 en zondag 21 mei de Ambachtsfair gehouden worden. Op zaterdagavond 20 mei zal aan het historische station Twisk het Theaterspektakel Bello en de Ravenrit worden opgevoerd, met o.a. Jim Bakkum, Stephanie Kramer en Imca Marina.

Kortom, mis dit festival niet. En bestel uw kaarten voor de netwerksamenkomst en de Swinging Night Train a (prijs) nú. Haast u, want het aantal plaatsen is niet onbeperkt en – hoe jammer ook:  vol is vol!

© 2016-2017 Nes Education Society met liefde gerealiseerd door de ReclameSjef

Volg NES ook op: